Provlöpning av banan onsdag 6 sept


Vill du komma extra bra förberedd till Hässelbyloppet den 8 oktober så ska du passa på att provspringa banan onsdagen den 6 september.


Vi träffas på Hässelby IP från klockan 17.00. Provlöpningen inleds klockan 18.00.
Hässelbys långlöpargrupp står för farthållare och kölöpare.
Vi har farthållare för 4.00 min/km, 4.30 min/km, 5.00 min/km, 5.30 min/km och 6.00 min/km.
• Karta över banan hittar du här.
Banan är 10 km lång.
• Utförlig beskrivning av banan hittar du här.

Hässelby IP ligger på Loviselundsvägen 100 i Hässelby Villastad.
Du tar dig lättast till tävlingen genom att åka T-banans gröna linje 19 till Hässelby Gård. Därifrån går du Loviselundsvägen till höger. Loviselundsvägen går 50 meter framför T-baneutgången.
Fortsätter du ca 800 m så kommer du till Hässelby IP. Du passerar först Hässelby gårds bollplan innan du är framme vid Hässelby IP.

Du kan även åka pendeltåg till Spånga station. Från Spånga station går buss 119 till Hässelby Gård. Det går även att ta buss 179 till Vällingby och byta till t-bana två stationer till Hässelby Gård.
• Du hittar färdvägen och T-banetider på www.sl.se


Vätska finns vid fem km och vid start/mål.
Värdesaker kan lämnas på Hässelby IP före start.

Vid provlöpningen har du möjlighet att provspringa Sauconys stora nyhet för året; tävlingsskon Freedom ISO.
Det är bara att besöka Sauconys tält på Hässelby IP.

Det finns klart begränsade utrymmen för ombyte av kläder och dusch på Hässelby IP så vi är tacksamma om du byter om hemma.


HJÄRTEBARNSFONDEN
På initiativ av Hässelby SK:s löparstjärna Isabellah Andersson stödjer Hässelbyloppet Hjärtebarnsfonden.
Varje år får 1000 familjer beskedet att deras nyfödda barn har ett hjärta som inte fungerar som det ska. Numera överlever de flesta barnen den första akuta tiden efter upptäckten. Några blir helt återställda, andra måste genomgå en eller flera hjärtoperationer och vissa blir aldrig helt friska.
Hjärtebarnsförbundet är den enda organisationen i Sverige som uteslutande arbetar med att ge stöd till barn och ungdomar som lever med medfött eller förvärvat hjärtfel. Det sker genom opinionsbildning, dialog med vårdgivare och skola, stöd till forskningen kring medfödda hjärtfel samt genom läger- och mötesverksamhet där drabbade barn och ungdomar och även deras familjer träffas och byter erfarenheter. Läs mer
Vi hoppas att du lämnar ett bidrag till Hjärtebarnsfonden på Hässelby IP före eller efter provlöpningen.

Anmälan: Vi är tacksamma om du amäler ditt deltagande i provlöpningen genom att senast den 2 september skicka et e-mail till Hässelby Sportklubb. Ingen avgift.